Over ons

Samenwerking

Het bouwen en verbouwen is van jongs af aan met de paplepel ingegeven. De stap om voor zich zelf te beginnen kon voor Wim van Middendorp niet uitblijven. Door de jaren heen heeft van MIDBOUW bouw & houtbouw een groot aantal bouw en verbouwingen succesvol afgerond. Om een project succesvol te kunnen uitvoeren is samenwerking zeer belangrijk. Door de jaren heen heeft Wim een zeer betrouwbaar netwerk opgebouwd van vakmannen met verschillende specialiteiten. Hierdoor is geen klus te groot of te ingewikkeld.

Flexibiliteit

Daarnaast is flexibiliteit van groot belang, de klant is en blijft immers koning. Wim zal u zeker van goed advies voorzien, maar als u bepaalde werkzaamheden zelf kunt en wilt uitvoeren, dan is dat geen probleem.

Vakmanschap

Wim wil zich daarbij voornamelijk onderscheiden in kwaliteit en vakmanschap. Samen met de klant zoeken naar betaalbare, maar vooral ook degelijke oplossingen en producten, zodat de klant er weer jaren tegenaan kan.

Oplossingsgericht

Als derde speerpunt wil Wim altijd oplossingsgericht werken. Het bouwen en verbouwen is een uitdaging. Daarbij is Wim pas tevreden als het resultaat 100% is, ook al is daar wat extra inspanning voor nodig. Uw bouw of verbouwing is onze zorg!